Четири начин марихуана вирус

230.00

THC: 15% - 20%

Опис

Четиринасочен вирус на марихуана

Четиринасочниот сој на марихуана е леплива генетска четворка од генетиката на земјата и Skunk # 1. Создадени преку спојување на три блискоисточни копнени соеви (Авганистанец, индиски и пакистански) плус додавањето на класичниот Skunk #1, најдобро е да верувате дека Four-Way произведува мирис што може да го исфрли слон, а уште помалку да ја исполни просторијата во која се консумира.

Known for an average cannabinoid profile of between 15-20% THC and 2% CBD. Four-Way manages a creeping sedative bent that permeates the skin with warm, weighted sensations that guide you toward sleep. Four Way’s old-world терпенски профил мирис на хаш зачин, земја, бибер и сканк.

Како што често се случува со соеви претежно индика. Висината на Four Way може да се движи бавно, потребни се дури 10 или 15 минути пред да почне да се манифестира. На крајот, пушачите може да забележат некои сензации фокусирани на главата, како што се зголемување на саливација или чувство на стегање околу слепоочниците. Надворешните дразби може да бидат склони кон секакви сензорни изобличувања, при што потрошувачите доживуваат феномени како што се срамнување на визуелната длабочина или ненадејно чувство за временско проширување. Оние кои уживаат во овие ефекти можат да ги засилат уште повеќе со некоја нерасположена музика во заднина.

Within an hour, Four Way’s physical properties — subtle at first — become more and more prominent. A tingle that originates in the neck may start to trickle down through the spine and core, allowing consumers to breathe more deeply and easily and untying any knots of muscular tension. Those who are lucky enough to be taking at home may feel themselves start to melt into their immediate surroundings. At this point, Four Way is a great way to unwind, whether you’re engaging in a rambling, giddy conversation with friends, or just daydreaming at home alone.

Прегледи

Сеуште нема коментари.

Биди прв кој ќе даде коментар за „Четиринасочен вид марихуана“

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *