Вирус на плевелот со слатки заби

250.00

THC: 16%

Опис

Вирус на плевелот со слатки заби

Sweet Tooth Weed Strain Online го доби првото место на High Times Weed Cup во 1 година, и како што веројатно можеше да претпоставите од името. Има сладок мирис на цвеќиња и бобинки што го придружуваат. Моќните кола на овој избалансиран хибрид се обложени со бонбони со трихоми, обезбедувајќи воздигнување и еуфорија. Ефекти кои се одлични за борба против стресот и главоболката. Одгледувана од Барнис Фарм, генетиката на Слаткиот заб никнува од мешање на роднокрајните соеви од Авганистан, Хаваи, и Непал.

Sweet Tooth е доминантен хибриден вид на Индика. Слично како што кажува неговото име, Sweet Tooth има многу сладок вкус. Многумина го припишуваат неговиот вкусен, но суптилен вкус на бобинки и цветни на зашеќерените кристали што ги замрзнуваат пупките, дури и мирисот на Sweet Tooth е пријатен и цветен.

Купете онлајн плевел за слатки заби

Додека видот е дефинитивно доминантен на Индика, цртичката на Сатива му помага на корисникот да остане луциден кога се користи во умерени количини. Препорачливо е да се користи Sweet Tooth ноќе или во мрзлив ден без ништо планирано, бидејќи произведува моќен камен на телото. Веројатно нема да биде добар избор пред социјалните веселби, но за интроспективни ноќи дома може да се покаже корисен.
Овој вид може да се покаже како многу ефикасен лек за болка, било да е тоа хронична или изнемоштена болка. Страдате од артритис или општа болка во грбот, вратот или зглобовите. Така, иако обезбедува одличен, мрзлив камен кој е ефикасен во ублажување на различни болки, најдобро е да се запамети. Поради оваа причина, тој е и успешен лек за несоница, притискајќи го корисникот во релаксирачки сон

Прегледи

Сеуште нема коментари.

Бидете први да дадете коментар за „Слатки заби од тревата“

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *