Виолетова хинду куш се распарчи

40.00

Опис

Виолетова хинду куш се распарчи

Пурпурниот Хинду Куш Разбива, Хинду Куш е речиси чиста Индика и го нуди видот на високото што може да се очекува од неговата лоза: длабока релаксација заедно со изразено ослободување од болка.

Медицинска употреба Болка, стрес, несоница, депресија и недостаток на апетит.
Ефекти: Опуштено, поспано, еуфорично, гладно, воздигнато

Лоза: хиндукуш и пурпурен авганистанец

Прегледи

Сеуште нема коментари.

Биди прв кој ќе даде коментар за „Пурпурниот хинду куш скрши“

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *