Купете црн дијамант скрши

30.00

Опис

Купете црн дијамант скрши

Црниот дијамант скрши онлајн ЕУ. Скршењето е производ на екстракција на масло од бутан хаш. Тоа се постигнува преку вешто чистење на растворот од бутан и канабис, често со употреба на вакуум. Производот има јасна, често жолта или портокалова нијанса. Може да биде податлив, речиси како тафи, или многу кршлив и лесно кршлив.

Шатер е исклучително моќен концентрат. Нејзините THC содржина се протега до 90%, според тоа, кршењето е популарен лек за хронична болка и други нерешливи симптоми.

Прегледи

Сеуште нема коментари.

Биди прв кој ќе даде коментар за „Купи црн дијамант скрши“

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *