Купете Chemo Shatter онлајн

32.00

Опис

Купете Chemo Shatter онлајн

Купете Chemo Shatter онлајн. Кршењето е производ на бутан хаш масло екстракција. Тоа се постигнува преку вешто чистење на растворот од бутан и канабис, често со употреба на вакуум. Производот има јасна, често жолта или портокалова нијанса. Може да биде податлив, речиси како тафи, или многу кршлив и лесно кршлив. Шатер е исклучително моќен концентрат. Неговата содржина на THC се протега до 90%, затоа, кршењето е популарен лек за хронична болка и други нерешливи симптоми.

Прегледи

Сеуште нема коментари.

Биди прв да даде коментар за „Купи Chemo Shatter онлајн“

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *