Купете колачиња од портокал Вирус на плевелот

230.00

 

Опис

Купете колачиња од портокал Вирус на плевелот

Купете колачиња од портокал Вирус на плевелот

Индикан доминантен хибрид 60% Индика / 40% Сатива THC: 12% - 18%

ефекти
Церебрална, еуфорија, среќна, мека, релаксирачка
Може да се ослободи
Анорексија, анксиозност, биполарно растројство, хронична болка, депресија, главоболки, губење на апетит, грчеви во мускулите, гадење
Вкусови
Цитрус, овошен, лимон, портокал, сладок, тенџи, тропски

Прегледи

Сеуште нема коментари.

Бидете први да дадете коментар за „Купете колачиња од портокал Вирус од трева“

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *