Купете овошни камчиња скрши

30.00

Опис

Купете овошни камчиња скрши

Купете овошни камчиња Шатер онлајн ЕУ, Шатер е производ на екстракција на масло од бутан хаш. Тоа се постигнува со вешто прочистување на бутанот и канабис решение, често со употреба на вакуум. Производот има јасна, често жолта или портокалова нијанса. Може да биде податлив, речиси како тафи, или многу кршлив и лесно кршлив. Шатер е исклучително моќен концентрат. Неговата содржина на THC се протега до 90%, затоа, кршењето е популарен лек за хронична болка и други нерешливи симптоми.

Прегледи

Сеуште нема коментари.

Биди прв кој ќе даде коментар за „Купи овошни камчиња скрши“

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *