Индика Вид Вид Европа

Вирус на плевелот Индика Европа, позната е по своите карактеристични масни лисја и кратки цветни циклуси, укажува. Растенијата на марихуаната се исто така релативно мали по раст, честопати растат под шест метри.

Видови на Индика потекнуваат од растението канабис индика, кој е генерално пократок и побушлив од нивниот пандан на сатива. Традиционално, соевите на индика се поврзани со повеќе височина на телото што прави да се чувствувате опуштено.

Прикажани 1-16 на 78 резултати