Купете Cbd масло за домашни миленици ЕУ

Купете Cbd масло за домашни миленици ЕУ, маслото (канабидиол) е супстанца извлечена од коноп и позната по своите терапевтски својства. Исто така не е психоактивен, што значи дека не содржи THC. Еден од најтешките делови на поседување куче е да го гледате вашиот крзнен пријател во болка или во неволја. Кучињата можат да страдаат од многу исти заболувања како луѓето, вклучувајќи анксиозност, артритис, рак и епилепсија, како и проблеми со спиењето. Ако некогаш сте го виделе вашето куче како страда и сте се чувствувале беспомошни, можеби ќе сакате да размислите за тоа КБР нафта да им помогне на вашите миленик.

Се прикажуваат сите 2 резултати