Weed Wax Online Европа

Weed Wax Online Europe, е уште еден вид концентрат што може да го најдете во вашиот локален диспанзер. КУПЕТЕ ВОСОК ОНЛАЈН. Во споредба со скрши, восок производи се помалку моќни и обично тестираат околу 70% THC. Името „восок“ се однесува на непроѕирниот изглед на овие производи како восок.

Се прикажуваат сите 7 резултати