Испорака и испорака

Испорака

Просечните времиња на испорака до повеќето локации се помеѓу 1 и 2 дена, надвор од Европа, потребни се 3 работни дена. Значи, по производ е испорачан, бројот за следење и курир за испорака што ги користиме ќе бидат испратени до клиентот преку е-пошта. Сепак, ние го користиме следниот курир за испорака DHL, Кралска пошта, ДПД.

Испорака и испорака

Времето на испорака е проценка и започнува од датумот на испорака, наместо од датумот на нарачката. Времето на испорака треба да се користи само како водич и е предмет на прифаќање и одобрување на вашата нарачка. Освен ако не постојат исклучителни околности.

 

 

испорака

Ние ги испраќаме сите наши производи во херметички, мали отпорни, затворени вреќи со правосмукалка. Вашата нарачка ќе пристигне дискретно, без ознака DHL, Кралска пошта, ДПД пакет. Вашата вистинска адреса и име мора да бидат на пакетот за да се обезбеди правилна испорака. Испорака во Европа 1 ден и испорака надвор од Европа 2 дена 

испорака

*Времињата може да се разликуваат во зависност од DHL, Кралска пошта, ДПД. пост Оштетени или изгубени предмети во Транспорt: Ако има некакво оштетување на пакувањето при испорака, КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ веднаш на https://ganjapharmaeu.com/contact-us/