Упатства за плаќање

Упатства за плаќање на Гања Фармаеу These are step by step instructions on how to make a payment. If you have something to ask us use Live chat or go to the contact page. We recommend Bitcoin as the first payment method, it is the most convenient, fast, reliable, anonymous ad secured. or you can do your payment as it pleases you with moneygram or western union.

Прифаќаме само под опциите за плаќање. За жал, повеќе не можеме да прифаќаме кредитни картички. Некои кретени користеа украдени цц инфо и го уништија за остатокот нас.

Крипто валута

Во Uk Weed Dispansary веруваме дека идеалниот начин на плаќање треба да биде безбеден, дискретен, брз и удобен. Прифаќаме Bitcoin, Ethereum и litecoin ПЛУС добивате попуст од 15% со купонски код: BITPAY кога плаќате за вашата нарачка со горенаведените криптовалути. Можете да научите како да плаќате преку Биткоин од нашиот овде на

Банкарски трансфер

Во денешно време меѓународните банкарски трансфери се прилично брзи, особено во Европа каде што се потребни само 48 часа да се обработи. Надвор од Европа обично трае 3 до 4 дена.

We want to develop long-term relationships, with good payment options, with our clients. We will deliver what we promise- great Buy of marijuana online, and other products, fast service, and discretion.