Побарајте поврат

Знаеме дека се грижите за вашите пари и каде ги ставате и често се прашувате „Како да си ги вратам парите ако ова не функционира? “. во Диспанзерот за марихуана 4, Престанете да се грижите затоа што ве опфативме. Ние им веруваме на нашите услуги и на врската помеѓу нас и нашите клиенти. Меѓутоа, ако не ви се допаѓа производот, ако едноставно не ви функционира, вратете го и ние ќе ви ја вратиме целата сума освен 5 фунти такса за испорака бидејќи оваа исплата оди директно на курирската компанија. Како функционира ова?

За да побарате рефундирање, едноставно пополнете и доставете го формуларот десно. Без оглед на начинот на плаќање, рефундирањето ќе се изврши директно во вашата банка или кое било средство за плаќање што сте го користеле при плаќањето.

Кога барате рефундирање, ќе бидат потребни во рок од 3 дена за да се обработи вашето рефундирање, по што ќе добиете е-пошта и текстуална порака директно од нашата банка со точен датум на кој вашето враќање ќе се појави на вашата сметка

Ве молиме потврдете ни преку е-пошта на Inquire@ganjapharmaeu.com кога ќе ја добиете вашата е-пошта за потврда и текстуална порака од нашата банка за да знаеме дека вашето враќање е потврдено.