Најчесто поставувани прашања
Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Често поставувани прашања за нашата испорака на марихуана во Европа

Дали прифаќате кредитни/дебитни картички за купување марихуана?

Во моментов не прифаќаме кредитни или дебитни картички бидејќи некои нечесни клиенти користат украдени кредитни и дебитни картички за купување. Ние, исто така, ги прифаќаме сите видови криптовалути, бидејќи е прифатена ширум светот и тоа е иднината на парите и ги избегнува трошоците, исто така, прифаќаме европски онлајн банкарски трансфери, картички за подароци на Амазон и Western Union.

Дали доставувате трева во хотели?

По ѓаволите да! Ако нарачате трева преку Интернет во Европа со нас, не заборавајте да ни го дадете името на хотелот и каде би сакале да се сретнеме со вашиот возач за испорака на тревата.

Дали имате продавница за диспанзери за марихуана?

Во моментов немаме продавница за аптеки за трева која е отворена за јавноста, но се наоѓаме во Холандија. Ние сме само мобилен диспанзер за испорака на марихуана. Можете да нарачате трева директно од веб-локацијата или да ни се јавите за да нарачате марихуана преку телефон.

Дали испраќате производи од плевел во други земји надвор од Европа?

Да, ние испраќаме трева во сите земји во и надвор од Европа, слободно нарачајте ја вашата нарачка.,

Кога ќе ја добијам мојата нарачка за испорака на тревата?

Доставуваме трева до која било локација во Европа во рок од 1 работен ден.

Мојата касета со канабис vape не работи, што да правам?

Прво проверете ги овие ставки:

1) Проверете дали вашата батерија е целосно наполнета.
2) Осигурете се дека вашата батерија има доволно напон за да ја загрее вашата касета за варење.
3) Проверете дали кертриџот ви е претесен или премногу лабав.
4) Прегледајте го кертриџот и отстранете сè што ја блокира устата.

Ако ги следевте сите овие чекори и кертриџот за трева што го купивте од нас сè уште не работи, јавете ни се!

КЛИКНЕТЕ ТУКА ЗА ДА ЈА НАРАЧАТЕ СЕГА